måndag 5 november 2012

Svensk stor tävling klar för direktsändning på webben!

Den stora inomhustävlingen Grace Cup som spelas 8-9 december är nu klar för direktsändning på webben. Tävlingen har varit fulltecknad sedan lång tid tillbaka. Hela 80 dubbellag kommer till start med många namnkunniga spelare. Hade det varit möjlighet att ha fler lag till spel, då hade det säkert kunnat blivit många fler lag som spelat Grace Cup. Det ska bli kul att få direktsända denna tävling som redan har hunnit bli en "svensk klassiker". Vi kommer att sända med mobilt bredband eftersom det inte finns något bredband indraget i hallen i Lindome, vilket inte är de bästa förutsättningarna, men vi har gjort tester och det ska fungera. Här hittar ni de anmälda lagen: Lagen Grace Cup. Mer information om webbsändningarna kommer senare!

7 kommentarer:

  1. Jag tittade på anmälda lag upptäckte att thorellarna från Pom, Bon. Står både på tidg start och sen start.

    SvaraRadera
  2. Det skall fungera med mobilt bredband skriver du.

    Vad blir resultatet för oss tittare? En hackig, lågupplöst bild som det bara är jobbigt att titta på.
    Ett bra riktmärke för webbsändning av Petanque är sändningarna från Europacupen i Ståhlhallen. Här var det utmärkt bild i stort sett hela tiden. Körde in webbsändningen via mitt trådlösa nätverk och in i en 46 tums TV. Suveränt!
    Sen att Åke placerat kamerautrustningen lite olycklyckligt (stolpen) får vi stå ut med :-)

    Ser iaf fram mot tävlingen.

    SvaraRadera
  3. Till Anonym 1: Jag skickar ett meddelande till Tävlingsledningen om det.
    Till Anonym 2: Jag hade aldrig tackat ja till att sända Grace Cup om jag inte hade trott att det kan bli en bra sändning. Jag har gjort ett antal sändningar med mobilt bredband innan som har blivit bra. Jag tackar hellre nej än att få gnäll från anonyma tittare som inte vågar stå för sin åsikt. Alternativet är att inte sända tävlingar där det inte finns bredband tillgängligt. Sändningarna är gratis för tittarna och valet är fritt att titta.

    SvaraRadera
  4. Peter du ska inte bry dig om gnället. Dina sändningar är av bra kvalité. Det finns en till från Sverige som sänder, men sänder med sämre kvalité och har mycket, mycket dålig information om när sändningarna ska vara och när de startar. Gnällspikarna kan ju försöka själva eller vara med och betala för sändningarna för att du ska kunna förbättra osv. Tack för att du gör ditt fina jobb! /Thomas

    SvaraRadera
  5. Det måste vara Petanque Exlusive som du menar Thomas? Hur seriösa är dem? Det är ju bara att kolla upp dem så förstår du/ni vad jag menar med mitt uttalande. Jag håller fullständigt med dig om att informationen angående deras sändningar är väldigt dåligt, i stort sett obefintlig. Kanske de kan bättra sig, men tveksamt tror jag. Jag ser fram emot sändningarna från Grace Cup. Tack för att du gör det möjligt Peter. Jag är övertygad om att du kommer att göra allt som du kan för att det ska bli bra. Du är seriös.

    K.L

    SvaraRadera
  6. Ja...JAG behöver nog inte påpeka och upprepa att jag e zitnöjd med Peter & co.Fantastiskt att kunna ligge i kobbezoffen å kunna se fin boule.Skulle gärna betala ngra 100:ingar/år för det.Hack mm i sändningar är svårt att göra nått åt...spec om det sker mobilt.Kan man ju inte klandra dom för.Själv har jag det minsta Tele2 man kan ha...och visst...det rycker ibland...vilket är iriterande.Men...jag skyller det på min låga mottagningshastighet...INTE på nån annan.Keep up the good woork,Peter.Fattar eg inte hur du orkar obetalt.

    SvaraRadera
  7. Jag kan ärligt säga att jag vet inte om jag fortsätter att direktsända boule efter att jag har sänt Fyrlingen nästa år. Jag kommer att ta ett beslut efter den tävlingen. Jag lägger ganska många timmar på varje tävling som jag sänder men får inte ofta feedback från tittarna vad de tycker. Är det bra eller dåliga sändningar. Boulefolket verkar inte bry sig så varför sända då? Du är ett undantag Ante.

    SvaraRadera