lördag 25 februari 2012

Imorgon är det dags för livesändning av finalspelet Svenska Cupen Dam

Imorgon är det dags för oss att livesända finalspelet Svenska Cupen Dam. Vi sänder en av semifinalerna och finalen. Jag funderar just nu på vilken av semifinalerna som vi ska sända. Jag återkommer med det senare. Vår sändning börjar cirka klockan 09:15 om allting fungerar som det ska i Jutan, Helsingborg. Det var problem förra helgen med bredbandet där, men tekniker ska ha kollat upp det nu i veckan. 

Vi kommer att sända med en kamera pga den kameran som jag har testat i veckan går inte att livestreama med. Eventuellt kommer vi att använda den för att göra lite videoklipp så vi får lite extramaterial från tävlingen. Planerat är också att ta bilder och lägga upp här efter tävlingen och kanske någon, några under tävlingen också. Vi kommer att försöka ge er kontinuerliga uppdateringar av resultat från övriga matcher som vi inte sänder. 

Semifinalerna imorgon:
Coccinelle PC - BK Kärnan
BC Phoenix - BOO SK



tisdag 21 februari 2012

Uppdaterad info om livesändningarna finalspelet Svenska Cupen Dam


Nu har jag lite mer information om vår livesändning finalspelet Svenska Cupen Dam. Vi kommer att sända söndagens finalspel enligt Svenska Bouleförbundets önskan. Alltså, vi sänder söndagen den 26/2 med start cirka klockan 09:15, spelstart är klockan 09:30. Vi vet inte ännu om vi sänder med två kameror eller det bara blir en. Det återkommer vi med senare.

OBS! Spara bara den första sidan som ni kommer till när ni klickat på länken. Där kommer vi att lägga till länkar när vi vet hur många kameror vi kommer att sända med på söndag. OBS!

Länk till söndagens livesändning finalspelet Svenska Cupen Dam