torsdag 22 mars 2012

Webbsändning Triss i Damer















Det kommer att bli någon form av webbsändning av Triss i Damer i Tyringe nu på söndag den 25/3. Jag har varit i kontakt med Boulegetingarna som arrangerar tävlingen och kollat statusen på deras uppkoppling. Det kommer inte att vara någon ny uppkoppling där till söndag då webbsändningen ska göras och uppkopplingen som  finns i hallen nu kopplar ner efter mellan 30-60 min. Jag kommer att prova att koppla in en egen kabel där bredbandet utgår ifrån och jag hoppas på att det ska fungera utan problem då. Fungerar uppkopplingen som den ska kommer det att bli livesändning med start cirka klockan 08:50, kommentator: Jimmy Ljunggren. Fungerar inte uppkoppling kommer vi att filma tävlingen och lägga upp det i efterhand. Vi får hoppas på att uppkoppling fungerar som den ska på söndag i Boulegetingarnas hall.

Länk till webbsändningen av Triss i Damer


onsdag 21 mars 2012

Idag är det sista anmälningsdagen för Par i Damer & Triss i Damer

Idag är det den sista dagen för att anmäla sig till Par i Damer och Triss i Damer som spelas nu i helgen. Kom igen tjejer och anmäl er innan det är för sent! På SBF Online står det att anmälan till Par i Damer är stängd, men det går fortfaranade att anmäla sig. Anmälan görs till Marion! Anmälan görs till Marion på telefon 0708-568390 eller marion.marion@tele2.se eller på SBF Online.

Triss i Damer som spelas söndagen den 25 mars kommer att antingen livesändas på webben eller visas i efterhand. Mer information kommer inom kort.