lördag 10 mars 2012

Inbjudan till Sydsvenska Bouleförbundets årsmöte

torsdag 8 mars 2012

Äggcupen i Malmö för 31:e gången



Glöm inte att anmäla er till klassikern Äggcupen i Malmö som spelas Långfredagen den 6 april. Äggcupen blir min första tävling sen jag började spela igen. Det ska bli kul att tävla igen.

För att se inbjudan klicka på länken: Inbjudan Äggcupen 2012

måndag 5 mars 2012

Mina tankar om livesändningar av boule

Jag har tänkt en hel del på livesändningarna av boule. Om jag ska börja med att säga något om vår sändning från finalspelet Svenska Cupen Dam i Helsingborg så var det Jutans uppkoppling som la av i slutet där och vi kom aldrig ut på internet igen. Det var problem helgen innan, men enligt tävlingsledningen skulle det inte var några problem när vi skulle sända, men som många av er såg var det inte utan problem under söndagen. Det är beklagligt med teknikstrulet, men vi måste kunna lita på att uppkopplingen fungerar som den ska där vi ska sända.

Jag är mycket tveksam till att åka till Lindome och livesända finalspelet Svenska Cupen Öppen den 17-18/3 på grund av att det inte finns något bredband i hallen och vi tvingas i så fall sända med ett mobilt bredband och det är inte någon bra förutsättning för att livesända. Sen behöver vi boende och uppehälle under helgen vilket måste finansieras på något sätt för att en livesändning ska bli möjlig.

För att vi ska kunna fortsätta att livesända boule över internet behöver vi antingen ha sponsorer som täcker våra kostnader eller får varje tävling som vill ha livesänd boule finansiera sändningarna och kostnaderna runt sändningarna. Ett annat alternativ är att tittarna får vara med och betala livesändningarna på ett eller annat sätt.

Får vi ingen lösning på finansieringen av våra livesändningar kommer vi inte att kunna fortsätta med dem.

Vi är tacksamma för idéer, förslag från er som är intresserade av att titta på livesänd boule över internet.