söndag 8 juli 2012

Jannes 10-timmars

Ett stort grattis till segrarna Kävlinge BS i den första upplagan av Jannes 10-timmars. I det vinnande laget spelade Thomas Nilsson, Sven Duvdahl och Lars Cato. Jannes 10-timmars är en klubbunden tävling som i år spelades med 3 inledande monrad omgångar och sen slutspel med gruppspel. I A-slutspelet blev det 4 grupper med 4 lag i varje. Ettorna i varje grupp gick till semifinal. Alla lag som deltog fick spela minst 6 matcher och de lagen som lyckades ta sig till final fick spela 8 matcher. Samlingen var klockan 09:00 och tävlingen var färdigspelad cirka klockan 20:45. Jag personligen tycker att det är trevligt att det är en klubbunden tävling för det finns få av dem. Klubbkänsla och gemenskap är en viktig del för mig i alla fall, sen får andra värdera och tycka vad dem vill. 
Det kom 24 lag till start i Öppen klass och 9 lag i V60 klassen vilket jag tycker känns lite för att hedra en så stor man som Janne Sjölander var inom boulen enligt mig. Tävlingen kommer att återkomma nästa år samma tid, alltså helgen innan SM. Den kommer eventuellt att bli en regional tävling då och spelformen kommer klubben att titta på inför nästa års upplaga.

Om jag ska skriva något om min direktsändning så kändes det väldigt bra att vara på plats och direktsända Jannes 10-timmars för jag vet att han gillade direktsändningarna som gjordes. Det blev en direktsändning som varade i nästan 13 timmar och det kändes i huvudet på slutet, men jag är nöjd att jag gjorde den och allt har ju sparats som videos vilket kan vara kul att titta på.

Här kan ni se videos från Jannes 10-timmars: