lördag 7 april 2012

Äggcupen 2012




















Äggcupen i Malmö var min första tävling som jag spelade på ett bra tag. Jag och min medspelare Ronny Qvarfordt hade en trevlig dag på gruset. Vi får vara nöjda med vår insats. Det var första gången som vi tävlingspelade tillsammans och jag tycker att vi var i en tuff grupp. Jag var läggare & Ronny var skytt.

Vi började dagens spel med att möta Andy Strandberg/Anders Rubin CPC. Vi började matchen bra och ledde den ett tag. CPC-killarna såg lite trötta ut i början, men vaknade sen upp och vann välförtjänt till slut matchen mot oss. I den andra matchen mötte vi Anders Stranne/Louise Roslund RON. Den matchen vann vi mycket enkelt. Våra motståndare lyckades ta en poäng mot oss. Både Ronny & jag spelade bra och vi spelade ut våra motståndare. I gruppspelets sista match mötte vi Lars Finné/Jimmie Olsen HPK. Både Lars & Jimmie spelade mycket bra och vi spelade inte lika bra som matchen innan. Lars & Jimmie vann matchen enkelt och deras spel imponerade.

Om jag ska sammanfatta mitt eget spel i Äggcupen så var det okej utan att vara på topp. Jag spelar för att jag tycker det är kul och igår var det en kul dag på en tävling som är välarrangerad med trevlig stämning. Jag vill framföra ett tack till arrangörerna och alla spelare som gör Äggcupen till en mycket trevlig och bra tävling.

torsdag 5 april 2012

Äggcupen 2012 - De anmälda lagen

78 lag är anmälda totalt enligt SBF Online. Några lag har tyvärr strukit sig. Anmälan på SBF Online är nu stängd, men det går att anmäla sig till nilsolof6@telia.com eller 040 - 26 97 50 senast kl 17 idag.

Anmälda lag Öppen


 
 













Anmälda lag V55



































Glad Påsk

Glad Påsk 


Jag vill önska alla en riktigt Glad Påsk. Hoppas ni får en skön Påsk tillsammans med nära & kära. Imorgon ska jag spela Äggcupen tillsammans med min klubbkompis Ronny Qvarfordt, vilket jag ser fram emot trots det ska bli dåligt väder enligt väderleksprognoserna, men det är ingenting som stoppar oss. Vi ses kanske i Malmö imorgon.

tisdag 3 april 2012

Äggcupen 2012 i Malmö - Sista anmälningsdagen är imorgon!



Imorgon är det sista dagen för att anmäla sig till klassikern Äggcupen i Malmö. Just nu är det 36 anmälda lag i Öppen klass & 44 lag anmälda i V55. Alltså 80 lag anmälda totalt. Ni som inte har anmält er gör det nu, innan det är för sent, så slipper ni ångra er!