onsdag 18 april 2012

Viktigt DM Sydsvenska Bouleförbundet!


söndag 15 april 2012

Sammanfattning av Lukas Minne och kommande direktsändningar

Jag vill göra en liten sammanfattning av våra direktsändningar av Lukas Minne i Jönköping. Vi började med att sända Lukas Minne Öppen igår. Vi hade kameran placerade nere i nivå med spelarna. Jag kan konstatera att det blev lite för många spelare som tyvärr skymde kameran för oss och några var inte alls villiga att flytta sig heller när vi påpekade det för dem. Annars tycker jag att vår sändning flöt bra med tanke på att vi sände med ett mobilt bredband med både dålig hastighet och dålig täckning.

När vår sändning var slut på lördagen och alla hade lämnat hallen bestämde jag mig för att testa att sända lite uppe ifrån balkongen i boulehallen och jag tyckte att det blev så lyckat så jag lät kameran och all den andra utrustningen vara där uppe. Jag tycker att vi fick till en mycket bättre sändning uppe på balkongen i hänseende till att nästan inga spelare alls skymde för oss. Jag har tittat lite på videos från dagens sändning och det ser okej ut. Idag har vi tyvärr haft lite strul med det mobila bredbandet som tyvärr har fallit ner några gånger, men det är tyvärr inget som vi kan styra över. Mobilt bredband är inte den bästa föutsättningen att direktsända med.

Jag vill avsluta med att säga att jag tycker att Lukas MInne var väldigt kul att sända med den spelformen, trevliga arrangörer, trevlig boulehall, trevliga spelare och en bra stämningen. Jag gillar verkligen
 Club I´Stan Boule och spelformen i Lukas Minne. Jag kommer tillbaka om jag får och har möjlighet. Tack för en trevlig helg i Jönköping!


Klara kommande livesändningar via webben:

5-6 maj: Wendes Open i Åsum, Kristianstad. Arrangör: Åsums BK.
7 juli: Jannes 10-timmars i Tyringe. Arrangör: Boulegetingarna.
Sen har vi några tävlingar till på gång där vi diskuterar med arrangörerna om att direktsända deras tävlingar. Inget är klart än, men utan att avslöja vilka tävlingar som det handlar om kan jag säga att det är bland annat en stor tävling i Sverige och en stor europeisk tävling. Vi får se om vi kan komma överrens.

Lukas Minne V55 är avgjord

Lukas Minne V55 vanns av laget laget Jonny Patron KÄR/Roland Bengtsson KÄR/Gert Olsson KÄR/Christer Swenson KÄR/Aldo Zekic KÄR/Anders Benderix CAL. Ett stort grattis till laget.